cuina

- Construcció claus en mà:

Quan el client necessita d’un sol interlocutor durant tot el procés de l’obra amb la garantia de tenir un pressupost tancat i un termini d’execució obra inalterable. Entenem com a procés de l’obra: des del disseny de l'habitatge fins a la seva construcció final, amb tots els acabats inclosos i fins i tot, si el client ho desitja, tots els detalls de decoració.


- Projectes d'arquitectura:

Els nostres tècnics col·laboradors s’encarreguen des de la realització dels primers croquis fins al projecte d’execució i direcció d’obra, ja sigui en projectes d’obra nova com reformes integrals o parcials.


- Disseny d'interiors:

Assessorament i realització de projectes d’interiorisme. Tractem de captar fins al més mínim detall i assessorem de forma personalitzada i adaptada al gustos del nostres clients. Oferim la realització d’imatges virtuals per tal de poder visualitzar d’una manera quasi real de com quedaran els acabats, el mobiliari, les distribucions, ...


- Gestió d'obra en autopromocions:

En l’actual context econòmic, una de les maneres de poder aconseguir un cost de construcció més ajustat és l’autopromoció, és a dir, ser el promotor del propi habitatge. Un dels inconvenients que comporta l’autopromoció és la gestió entre els diferents tècnics, industrials, i professionals que hi intervenen. A Lignea oferim el servei d’ocupar-se de tota aquesta gestió, incloent la gestió amb els ajuntaments i companyies de subministrament.


- Assessorament:

A vegades la persona que desitja construir una casa se li presenten una sèrie de dubtes a nivell tècnic i normatiu que moltes vegades són difícils de trobar la resposta. Des de Lignea oferim l’assessorament tant de consultes a nivell tècnic com a normatiu.


- Recerca de terrenys i parcel•les:

Oferim el servei de recerca de terrenys o parcel·les en les localitats en les que estan interessats els nostres clients.


  • © 2012-2015 Ligneacons. Tots els drets reservats.

  • youtube ligneafacebook lignea